AK INTERIØR
DESIGN
 

Home

Kontakt

Din Bolig

Styling

Belysning

Farger

Tips & råd

 

 

Din bolig

AK Design hjelper deg med innredning av din bolig, ideer, inspirasjon og mengder av praktisk råd.  

Vi kan forandre hele hjemmet ditt, hvis det er ønskelig, eller forandre et spesielt rom du vil gjøre mer ut av. Hvordan du kan skjule det du liker dårligst og fremheve det du liker best. 

Ta sjanser, gå inn for nye løsninger. Prøv fargekombinasjoner du aldri har drømt om, og sett dem sammen med ulike tekstiler. Har du alltid valgt kjølige farger og en moderne finish, innred et lite rom i en varm og gammel dags stil for å se hvordan det passer deg. Kjøp den gjenstanden du faller for selv om du egentlig ikke har plass, og gjør den til blikkfang i den egen private utstilling. 

Glem ikke at du blir mest fornøyd i et hjem som reflekterer din egen personlighet! 

All innredning bør begynne med selve rommet og hvordan du ønsker å bruke det. Ditt eget hjem må designes slik at det passer din livsstil, preferanser og familiebehov.

God design er rett og slett å skape et komfortabelt, praktisk interiør som er behagelig å leve i, og der hvert enkelt rom er planlagt slik at det passer til formålet. Å planlegge hvordan plassen skal utnyttes er en absolutt nødvendig del av innredningsprosessen, og bør være det første skrittet du tar, lenge før du tenker på fargekart, stoffer eller møbler. Den grunnleggende formen og størrelsen på et rom, så vel som dets karakter og mengden av dagslys, vil influere på valget av farger og møbler. 

Hvis et rom har bestemte særpreg, kan det gi inspirasjon og danne utgangspunkt for planene dine; det kan avgjøre hvorvidt du velger en bestemt stil. Andre karaktertrekk må også tas med i betraktning – de kan enten fremheves og forsterkes eller kamufleres, men de bør aldri ignoreres. 

Kontakt AK Design i dag, og sammen lager vi en planløsning, valg og sammensetting av materialer, møbler og fargesetting.

Har du spørsmål om interiør - boligstyling?
Send mail til post@akdesign.no 


 

    INTERIØR IDEER
      
    Bad
    Barnerom
    Belysning
    Dekor
    Entre
    Hjemmekontor
    Soverom
    Spiseplass
    Kjøkken
    Stue